• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Choco Latte

CHOCO LATTE
“Hot chocolate with a twist”
Ja, ook warme chocolademelk kan kunst in een kopje zijn! Met onze Choco Latte maak je een verleidelijk dampende kop perfecte warme chocolademelk.

Choco Latte

CHOCO LATTE

“Hot chocolate with a twist”

 

Ja, ook warme chocolademelk kan kunst in een kopje zijn! Met onze Choco Latte maak je een verleidelijk dampende kop perfecte warme chocolademelk, gewoon thuis zonder veel gedoe. Los de chocolade op in warme melk, roer en voeg een smaakje toe naar wens. Zo simpel kan onweerstaanbaar zijn.

 

De beste chocolade…

Onze Choco Lattes zijn verkrijgbaar in diverse chocoladesoorten. Zo maak je niet alleen chocolademelk van de lekkerste melkchocolade, maar kun je ook kiezen voor hemelse witte chocolademelk of krachtige pure chocolademelk. Ook werken we met diverse cacaopercentages, van 50% tot 80%. Want een extra snuf cacao kan een groot verschil maken.

 

… met de lekkerste twist

Maak van jouw warme chocolademelk een nog groter feest met meer dan 30 verschillende smaken. Ga je voor de zoete smaken van vanille of aardbei, voor het tropische gevoel van kokos, de kick van chili of slurp jij als echte chocoladeliefhebber het liefst aan een kopje brownie? Het kan allemaal. Ook hebben we een selectie van de lekkerste likeuren gecombineerd met onze chocolade. Van chique Rémy Martin tot zoete Cointreau, zachte Baileys en stoere Jack Daniels: warme chocolademelk zal nooit meer hetzelfde zijn.